Urmărește-ne în Social Media

world music

Fanfara Ciocărlia

Poster eveniment Fanfara Ciocărlia

Fanfara Ciocărlia va susține un concert la Arenele Romane din București pe 8 noiembrie. Legendara formație de muzică balcanică, formată din 12 lăutari de origine romă din satul Zece Prăjini, nord-estul României, a aniversat 25 de ani de activitate în anul 2021, pornind apoi într-un turneu extensiv de promovare a albumului "It Wasn’t Hard to Love You", pe care îl continuă anul acesta.

Concert Fanfara Ciocărlia la Arenele Romane

  • Presale - 115 lei

Info acces:

  • Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.
  • Organizatorii recomandă părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Căștile de protecție sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de organizatori.

Povestea Fanfarei Ciocărlia a început în urmă cu peste 25 de ani, când 12 muzicieni au pornit să cucerească lumea cu sunete profunde de tube și cornuri tenor, amestecate cu note din trompete și saxofon, totul pentru a transmite muzica de alamă est-europeană către întreaga lume. Seriozitatea misiunii lor a fost parafată odată cu lansarea primului album, în 1998.

Un sfert de secol mai târziu, după nouă albume lansate și nenumărate spectacole, nu a rămas nimic de rescris legat de muzica lor. Talentul ireal al celor din Fanfara Ciocărlia de a face alămurile balcanice să atingă note de jazz, pop și rock, toate executate cu o precizie nebună de tempo-uri nestăpânite, le-a oferit statusul cultural și i-a pus permanent pe scena muzicii, de la punk, la clasic.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 septembrie 2023. Ref #156141

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.