Urmărește-ne în Social Media

rock

Fameless

Poster eveniment Fameless

Tiberiu Albu, alături de trupa sa, Fameless, va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 18 martie 2016, începând cu ora 22:30.

FAMELESS este numele trupei rock create în jurul lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 de la Vocea României. Alături de Tibi, din formaţie mai fac parte Monyo Csaba (chitară), Andrei Ilie (tobe), Șerban Georgescu (bas). Deşi activează împreună de mai puţin de un an, cei 4 muzicieni au deja un repertoriu consistent de piese proprii, dar și altele cu care au cucerit juriul şi publicul în celebrul show de talente.

Concert Fameless la Hard Rock Cafe

  • VIP - 50 lei (în fața scenei, număr limitat de 80 de locuri)
  • Acces General - 35 lei (fumători/nefumători, loc la masă)
  • Acces General - 35 lei (fără loc)

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 ianuarie 2016. Ref #86549

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.