Urmărește-ne în Social Media

rock

Fameless

Afiș Fameless Concert în Hard Rock Cafe pe 1 octombrie 2015

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, revine cu un concert la Hard Rock Cafe pe 1 octombrie 2015, de la ora 21:30. După primul show din carieră sold out, Fameless pregătesc un nou show de neuitat.

Bilete concert Fameless la Hard Rock Cafe

  • VIP (cu loc la masă în fața scenei) - 60 de lei
  • Loc la masă, în sală - 40 de lei
  • Fără loc - 40 de lei

Fameless este numele trupei rock create în jurul lui Tiberiu Albu, câştigătorul sezonului 4 de la Vocea României. Alături de Tibi, din formaţie mai fac parte Monyo Csaba (chitara), Andrei Ilie (tobe), Şerban Georgescu (bass).

Tibi, Şerban, Andrei si Monyo vor cânta piesele la care au lucrat în ultimele luni. Pentru că în timpul concursului Vocea României Tiberiu Albu a primit numeroase sugestii de piese pe care susţinătorii lui şi-ar fi dorit să le audă cântate în finală, Tibi a decis să le facă acestora o surpriza şi să cânte câteva dintre aceste piese în premieră alături de noii lui colegi.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iulie 2015. Ref #80681

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.