Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Fall in Love Festival 2024

 • Data
  vineri, 30 august 2024 - duminică, 1 septembrie 2024
 • Ora de începere
  16:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  16:00:00
 • Tip locație
  Muzee
 • Loc
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Fall in Love Festival 2024

UPDATE: Fall in Love Festival 2023 a fost AMÂNAT pentru perioada 30 august - 1 septembrie 2024.

Festivalul Fall in Love trebuia să se desfășoare în perioada 1-3 septembrie 2023, dar nu a fost dezvăluit line-up-ul. Au fost puse în vânzare bilete super earlybird la prețul de 150 lei. În urma amânării, organizatorii le-au comunicat cumpărătorilor procedura de returnare a banilor.

În ediția din 2022, Fall in Love a găzduit o serie muzicieni îndrăgiți, unii dintre ei venind pentru prima oară în România. Artistul scoțian cu rădăcini italiene Paolo Nutini a susținut primul său concert în țara noastră. Pe lista artiștilor confirmați pe scena festivalului au fost și Suede, Jessie Ware, Mura Masa, Subcarpați, Years and Years, Arrested Development, Coma, DJ Hefe, DOC + Deliric + CTC, Emil, Jurjak, Jiji Lazăr, Lemaitre, Macanache, Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vița de vie, CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee și Vizan.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 august 2023. Ref #150598

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.