Urmărește-ne în Social Media

rock

Eyedrops - Showroom Original x Expirat

Poster eveniment Eyedrops - Showroom Original x Expirat

Începând cu 26 martie, platforma Overground Showroom va găzdui un concert Eyedrops, ce face parte din seria Showroom Original × Expirat.

Bilete concert Eyedrops - Showroom Original x Expirat

  • Acces Online - 29 lei

După achiziționarea biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări concertul KUMM. Evenimentul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Trupa Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca "Spre Soare", "Prezent" sau "Bicicleta" și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.

RECOMANDARE: Paul Manolescu (Eyedrops): "Ce ne place să vedem ca fiind normal și stabil este de fapt în permanentă metamorfoză"

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 martie 2021. Ref #138643

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.