Urmărește-ne în Social Media

rock

Evanescence

Poster eveniment Evanescence

Evanescence revine la București, cu un concert ce va avea loc pe 7 iunie 2022 la Arenele Romane. Invitații speciali sunt YONAKA din Marea Britanie.

Bilete concert Evanescence la Arenele Romane

 • Premium (cu loc) - 329 lei earlybird - sold out, 349 lei presale și 370 lei la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 249 lei earlybird - sold out, 269 presale și 300 lei la intrare
 • Acces General (cu loc sau fără loc) - 159 lei earlybird - sold out, 179 lei presale și 200 lei la intrare

Info acces:

 • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
 • Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
 • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
 • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
 • Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
 • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Aceștia recomandă totuși să veniți la concert din timp. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
 • Accesul cu umbrele este interzis.

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Muzica formației Evanescence poartă o paleta variată de influențe și a fost încadrată de critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence au reușit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja proba timpului.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 mai 2022. Ref #142466

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.