Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Eurovision România 2019 - Semifinala de la Iași la Sala Polivalenta din Iași

Raportează erori Data: duminică, 27 ianuarie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc: Organizator: Primăria Municipiului Iași Televiziunea Română
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Prima semifinală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 se va desfășura la Iași pe 27 ianuarie 2019. Evenimentul televizat este organizat de Televiziunea Română în parteneriat cu Primăria Iași și Consiliul Județean Iași. În cadrul primei semifinale vor fi prezentate 11 melodii calificate.

Aurelian Temişan şi Ilinca Avram sunt prezentatorii showurilor Selecției Naționale. Semifinala de la Iași va fi deschisă de trupa The Sky Dance Company. Dansatorii vor marca a 20-a participare a României la Eurovision cu un moment inedit, pe ritmuri autohtone. La finalul emisiunii-concurs, tânăra Iuliana Beregoi va susține un recital special.

Ordinea intrării melodiilor în concurs este următoarea:

 1. "DESTIN" - TROOPER
  Muzică şi versuri: Aurelian Dincă
 2. "THE CALL: DYNASTY OF LOVE" - BERNICEYA
  Muzică şi versuri: Florin Chitiul
 3. "ROCK THIS WAY" - OMMIEH & ANAKRISEZ
  Muzică: Eduard Cîrcotă / Versuri: Alexandru Bugan
 4. "SKYSCRAPER" - TEODORA DINU
  Muzică şi versuri: Udo Mechels, Laila Samuelsen, Jonas Brøgger Filtenborg
 5. "WITHOUT YOU (SIN TI)" - DYA & LUCIAN COLAREZA
  Muzică: Sergi Gascon / Versuri: Sergi Gascon, Daniel Andres Giraldo Mazo
 6. "WEIGHT OF THE WORLD" - NICOLA
  Muzică şi versuri: Michael James Down, Will Taylor & Jonas Gladnikoff
 7. "THE WAY IT GOES" - STEAM
  Muzică: Sorin Cotorceanu, Mihai Iulian Rapeanu / Versuri: Sorin Cotorceanu
 8. "UNDERGROUND" - VAIDA
  Muzică si versuri: Hanif Sabzevari, Michael James Down, Will Taylor, Tonje Gjevjon
 9. "WE ARE THE ONES" - CLAUDIU MIREA
  Muzică: Mihai Ogăşanu, Claudiu Mirea / Versuri: Claudiu Mirea
 10. "SONG OF MY HEART" - THE FOUR
  Muzică şi versuri: Theea Miculescu, Cătălin Dascălu
 11. "ARMY OF LOVE" - BELLA SANTIAGO
  Muzică şi versuri: Bella Santiago, Alex Luft

Cea de-a doua semifinală a fost programată pentru 10 februarie 2019 la Arad. În fiecare semifinală, un juriu național va califica cel mult 5 piese, iar publicul va putea trimite mai departe prin televot câte o melodie rămasă înafara jurizării. Publicul va putea vota timp de 30 de minute. De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide la semnalul „STOP VOT!”.

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...11), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0,5 Euro, TVA inclus), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon  - 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 11, cu acelaşi tarif (0.5 euro, TVA inclus / apel), valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone.

Juriul semifinalelor este format din 5 vedete din industria muzicală autohtonă: Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Miţă), Crina Mardare, Andy Platon şi Mugurel Vrabete.

RECOMANDARE: Ascultă toate melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019 și află detalii despre participanți

Selecția melodiei ce va reprezenta țara noastră la Tel Aviv se va face prin votul juriului internațional și al publicului în cadrul finalei Eurovision România de pe 17 februarie 2019 de la București. Votul telespectatorilor va avea ponderea unui membru al juriului și nu 50%. Nu se cunoaște momentan numărul juraților, ci doar că va fi par. Selecția Națională pentru Eurovision 2019 se desfășoară sub sloganul "Împlinește visul!".

Vezi mai multe știri și materiale despre Bella SantiagoClaudiu MireaLucian ColarezaMirela Vaida BoureanuNicolaTeodora DinuTrooper

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE