Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Eurovision 2019: A doua Semifinală la Expo Tel Aviv

Eurovision 2019: A doua Semifinală Raportează erori Data: joi, 16 mai 2019Ora de incepere: 00:00 Loc:
Expo Tel Aviv,
Tel Aviv
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Prima Semifinală a concursului Eurovision 2019 va avea loc pe 16 mai la Expo Tel Aviv în Israel. Vor urca pe scenă 18 țări, dintre care 10 vor ajunge în Marea Finală ce va avea loc pe 18 mai.

Israelul găzduiește din nou competiția. Țara nu s-a mai aflat printre favoriții la Eurovision de foarte mulți ani. Ultima oară când trofeul a mers în Israel a fost în 1998, în urmă cu 20 de ani, anterior câștigând în 1978, la o altă distanță de alți 20 de ani. 2018 a fost din nou anul Israelului, împlinindu-se 20 de ani de la ultima victorie a reprezentanților acestei țări. Piesa Nettei Barzilai, "Toy", a adus victoria, însumând un total de 529 de puncte.

Prima semifinală a competiției este formată din două părți, astfel:

Țările care vor urca pe scenă în prima parte a semifinalei:

 1. Armenia - Walking Out (Srbuk)
 2. Irlanda - 22 (Sarah McTernan)
 3. Moldova - Stay (Anna Odobescu)
 4. Elveția - She Got Me (Luca Hänni)
 5. Letonia - That Night (Carousel)
 6. România - On a Sunday (Ester Peony)
 7. Danemarca- Love Is Forever (Leonora)
 8. Suedia - Too Late For Love (John Lundvik)
 9. Austria - Limits (PÆNDA)

Țările care vor urca pe scenă în a doua parte a semifinalei:

 1. Croația - The Dream (Roko)
 2. Malta - Chameleon (Michela)
 3. Lituania - Run With The Lions (Jurij Veklenko)
 4. Rusia - Scream (Sergey Lazarev)
 5. Albania - Ktheju tokës (Jonida Maliqi)
 6. Norvegia - Spirit in the Sky (KEiiNO)
 7. Olanda - Arcade (Duncan Laurence)
 8. Macedonia de Nord - Proud (Tamara Todevska)
 9. Azerbaijan - Truth (Chingiz)

RECOMANDARE: Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Țările care vor ajunge în Marea Finală vor fi alese de un juriu internațional și de telespectatori. Doar țările care participă în respectiva Semifinală pot vota, precum și trei din cele șase țări ce au ajuns direct în finală. Pentru cea dea doua Semifinală, cele trei țări sunt Germania, Italia și Regatul Unit

Vezi mai multe știri și materiale despre Anna OdobescuEster Peony

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE