Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Eurovision 2019: A doua Semifinală la Expo Tel Aviv

Raportează erori Data: joi, 16 mai 2019Ora de incepere: 00:00 Loc:
Expo Tel Aviv,
Tel Aviv
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Prima Semifinală a concursului Eurovision 2019 va avea loc pe 16 mai la Expo Tel Aviv în Israel. Vor urca pe scenă 18 țări, dintre care 10 vor ajunge în Marea Finală ce va avea loc pe 18 mai.

Israelul găzduiește din nou competiția. Țara nu s-a mai aflat printre favoriții la Eurovision de foarte mulți ani. Ultima oară când trofeul a mers în Israel a fost în 1998, în urmă cu 20 de ani, anterior câștigând în 1978, la o altă distanță de alți 20 de ani. 2018 a fost din nou anul Israelului, împlinindu-se 20 de ani de la ultima victorie a reprezentanților acestei țări. Piesa Nettei Barzilai, "Toy", a adus victoria, însumând un total de 529 de puncte.

Prima semifinală a competiției este formată din două părți, astfel:

Țările care vor urca pe scenă în prima parte a semifinalei:

 1. Armenia - Walking Out (Srbuk)
 2. Irlanda - 22 (Sarah McTernan)
 3. Moldova - Stay (Anna Odobescu)
 4. Elveția - She Got Me (Luca Hänni)
 5. Letonia - That Night (Carousel)
 6. România - On a Sunday (Ester Peony)
 7. Danemarca- Love Is Forever (Leonora)
 8. Suedia - Too Late For Love (John Lundvik)
 9. Austria - Limits (PÆNDA)

Țările care vor urca pe scenă în a doua parte a semifinalei:

 1. Croația - The Dream (Roko)
 2. Malta - Chameleon (Michela)
 3. Lituania - Run With The Lions (Jurij Veklenko)
 4. Rusia - Scream (Sergey Lazarev)
 5. Albania - Ktheju tokës (Jonida Maliqi)
 6. Norvegia - Spirit in the Sky (KEiiNO)
 7. Olanda - Arcade (Duncan Laurence)
 8. Macedonia de Nord - Proud (Tamara Todevska)
 9. Azerbaijan - Truth (Chingiz)

RECOMANDARE: Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Țările care vor ajunge în Marea Finală vor fi alese de un juriu internațional și de telespectatori. Doar țările care participă în respectiva Semifinală pot vota, precum și trei din cele șase țări ce au ajuns direct în finală. Pentru cea dea doua Semifinală, cele trei țări sunt Germania, Italia și Regatul Unit

Vezi mai multe știri și materiale despre Anna OdobescuEster Peony

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE