Urmărește-ne în Social Media

world music

Europavox Festival Bucharest 2024

Poster eveniment Europavox Festival Bucharest 2024

Aflat la a treia ediție, Europavox Festival Bucharest, eveniment dedicat scenei muzicale europene și artiștilor emergenți, revine la Control Club, în perioada 3-4 aprilie. Artiști din șase țări europene vor concerta alături de trupe locale, în cele două zile de festival.

Bilete Europavox Festival Bucharest 2024

  • Abonament - 140 lei
  • Bilet pe zi - 85 lei

Program Europavox Festival Bucharest 2024

Cantautoarea olandeză Pip Blom, cunoscută pentru colaborarea cu Alex Kapranos (Franz Ferdinand), trupa alternative/art pop germană Lucy Kruger & The Lost Boys și krautrockerii francezi Meule vor concerta alături de senzația avant-pop autohtonă Kadjavsi, în prima zi de Europavox Festival Bucharest, miercuri, 3 aprilie.

A doua zi, 4 aprilie, va aduce pe scenă duo-ul londonez Jadu Heart, ce revine în România cu un nou album, "Derealised", dar și pe Ada Oda, una dintre cele mai interesante apariții de pe scena post-punk belgiană (cu versuri în italiană). Seara va fi completată de apreciata trupă shoegaze din Atena, Sugar For The Pill, alături de eroii locali PLANT.

Concertele din cadrul Europavox Festival Bucharest (3-4 aprilie) de la Control Club vor începe de la ora 19:00, în ambele zile.

Apărut în 2006, Europavox este un proiect cultural ce își propune să promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atât prin platforma sa online, cât și prin numeroase evenimente organizate anual în șapte țări europene (Austria, Belgia, Croația, Franța, Italia, Lituania și România).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 aprilie 2024. Ref #158711

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.