Urmărește-ne în Social Media

blues, clasica, jazz, pop

EUROPAfest 2024

Poster eveniment EUROPAfest 2024

EUROPAfest 2024 revine cu o nouă ediție, programată pentru perioada 5-14 iulie 2024. Organizatorii au pregătit concerte, jam sessions, workshop-uri, caffe festival și întâlniri de neuitat cu artiști din 20 de țări.

Bilete EUROPAfest 2024

  • Abonament VIP - 700 lei
  • Opening Gala Concert Standard (5 iulie) - 95 lei
  • Opening Gala Concert VIP (5 iulie) - 125 lei
  • Gala EUROPAfest Standard (13 iulie) - 95 lei
  • Gala EUROPAfest VIP (13 iulie) - 125 lei
  • Best of Jazz Standard (12 iulie) - 95 lei
  • Best of Jazz VIP (12 iulie) - 125 lei

Cu 31 ani de existență în România, EUROPAfest a pregătit o nouă ediție cu multă muzică bună. Ca în ultimii ani, accentul se pune pe jazz, din agendă nelipsind concertele explozive și întâlnirile de seară între public și artiști cu backgrounduri muzicale diferite. Festivalul debutează pe 5 iulie cu Opening Gala Concert - Jazz at the Palace, iar pe 13 iulie e Gala EUROPAfest 31, ambele concerte având loc la Sala Auditorium a Palatului Regal / Muzeul Național de Artă al României.

Bucureștiul devine Capitala muzicii bune, găzduind peste 100 de artiști din 20 de țări, atât din state europene cu renume în jazz, precum Italia, Polonia, Franța, cât și din Statele Unite ale Americii, Israel sau Japonia. Agenda e bogată, un maraton muzical cu evenimente precum Summertime Jazz, It’s Jazz Time, Jazz a Perfect Day, Italian Jazz Night. Fiecare concert e o explozie de bucurie și conectează audiența din România la noile tendințe ale pieței muzicale internaționale.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 mai 2024. Ref #159675

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.