Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Europa FM Live pe Plajă

Poster eveniment Europa FM Live pe Plajă

Pe 2 august, Europa FM aduce la un loc unii dintre cei mai populari artişti ai momentului. Concertul Europa FM Live pe Plajă, ajuns la a treia ediţie, va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, invitați fiind:

  • 3 Sud Est
  • Smiley
  • Holograf
  • Voltaj
  • Ştefan Bănică
  • Oceana

În premieră, în acest an, pe scena celui mai important eveniment muzical al verii, va urca un artist internaţional. Oceana Mahlmann, interpreta hitului "Cry, cry", piesa care a cucerit topurile internaţionale, va cânta hiturile care au consacrat-o.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QJFulqICzbI]

Intrarea la Europa FM Live pe Plajă este liberă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 iulie 2014. Ref #70588

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.