Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Essenya - Loredana & Banda Agurida/Paula Seling/Orchestra Fraților Advahov

 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  miercuri, 31 mai 2023
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de
Poster eveniment Essenya - Loredana & Banda Agurida/Paula Seling/Orchestra Fraților Advahov

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Startul verii se dă la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, când vor urca pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului Essenya, Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov. Essenya este un show de neratat, un carusel muzical electrizant, în care participanții vor redescoperi frumusețea, vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului.

Bilete spectacol Essenya la Arenele Romane

 • Categoria 1 - 80 lei
 • Acces General - 50 lei

Loredana, diva de vis, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese românești din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele sale emblematice. Ca de fiecare dată, Loredana va dărui o explozie de energie, creativitate și bucurie.

Paula Seling completează, alături de bandul său de instrumentiști extrem de talentați, frumusețea evenimentului Essenya. Artista va purta publicul într-o călătorie muzicală în care se va simți vibrația emoției cu care Paula ne-a obișnuit de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră.

Spectacolul de la Arenele Romane este completat de energia debordantă a Orchestrei Fraților Advahov alături de Mioara Velicu și Valentin Sanfira. Vitalie și Vasile Advahov, născuți în orașul Cahul, au moștenit iubirea pentru muzică de la părinți și prin multă muncă, dar și cu un talent uriaș, aveau să pună bazele celei ce a devenit una dintre cele mai iubite formații de muzică populară din Republica Moldova.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 mai 2023. Ref #153694

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.