Urmărește-ne în Social Media

rock

Enter Shikari

Poster eveniment Enter Shikari

Trupa engleză Enter Shikari revine în România, cu un concert ce va avea loc pe 9 noiembrie 2023 la Arenele Romane. Evenimentul face parte din turneul de promovare a albumului "A Kiss for the Whole World". În deschidere va cânta grupul Lake Malice.

Bilete concert Enter Shikari la Arenele Romane

  • Acces General - 175 lei (+taxe)

Enter Shikari are la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore-ul cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass.

A luat naștere în St. Albans, Hertfordshire în 1999, inițial numindu-se Hybryd și era compusă din Roughton "Rou" Reynolds (voce, clape), Chris Batten (bass) și Rob Rolfe (tobe). În 2003, chitaristul Liam "Rory" Clewlow s-a alăturat trupei și au adoptat numele Enter Shikari.

De atunci până în prezent, Enter Shikari a lansat șapte albume de studio: "Take To The Skies" (2007), "Common Dreads" (2009), "A Flash Flood Of Color" (2012), "The Mindsweep (2015), "The Spark" (2017), "Nothing Is True & Everything Is Possible" (2020) și, cel mai recent, "A Kiss for the Whole World", lansat pe 21 aprilie 2023.

Cu primele șase albume, Enter Shikari a debutat în UK Album Chart ocupând locul 5 pentru câteva zile, iar cu "A Flash Flood Of Color" au fost pe locul 1, preț de câteva zile. "Nothing Is True & Everything Is Possible" este albumul cu care trupa a ocupat cea mai bună poziție în topurile britanice de până acum, ajungând pe locul 2 în Official UK Album Chart.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 iunie 2023. Ref #154631

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.