Urmărește-ne în Social Media

world music

Ennio Morricone - Muzică de Oscar

Poster eveniment Ennio Morricone - Muzică de Oscar

Minunatele coloane sonore ale inegalabilului compozitor italian Ennio Morricone vor răsuna la Ateneul Român, sub bagheta maestrului Andrea Albertini și orchestrei Le Muse. Va fi un dublu recital, programat pentru 20 aprilie 2024, de la ora 16.00 şi ora 20.00.

Invitata specială va fi și de data aceasta soprana de renume mondial - Susanna Rigacci - cea care l-a însoțit timp de 20 de ani pe apreciatul compozitor în cariera sa muzicală. Vocalistă va fi Angelica Depaoli.

Bilete concert Ennio Morricone - Muzică de Oscar

  • VIP - 629 lei
  • Categoria I - 529 lei
  • Categoria II - 429 lei
  • Categoria III: 329 lei

Info acces:

  • Este INTERZIS accesul copiilor care nu au 3 ani împliniți.
  • Minorilor cu vârsta de 3 ani împliniţi li se va permite accesul în incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.
  • Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor.

Splendidul eveniment este un omagiu adus lui Ennio Morricone, orchestra interpretând o selecție fină a unora dintre cele mai cunoscute coloane sonore ale marelui compozitor italian. Muzica absolut încântătoare și unică va fi îmbogățită cu proiecții din filme și fotografii, proiectate în timpul concertului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 ianuarie 2024. Ref #157548

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.