Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Endstille la Fabrica

Endstille concerteaza la Bucuresti si Brasov Raportează erori Data: vineri, 27 aprilie 2012Ora de incepere: 21:00 Loc:
Fabrica,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Endstille concerteaza la Bucuresti si BrasovGrupul german Endstille va susţine în România două concerte, pe 27 aprilie în club Fabrica din Bucureşti și pe 28 aprilie în clubul Rockstadt din Braşov.

Endstille se poate lăuda cu o carieră de 10 ani în zona black metalului. Discografia formaţiei cuprinde 10 materiale de studio, cel mai recent titlu fiind lansat în 2011. “Infektion 1813” este primul album înregistrat alături de noul solist Zingultus (ex-Nagelfar) şi este cotat drept unul din cele bune produse de black metal ale anului 2011.

Alături de Endstille, pe scenele celor două evenimente vor urca membrii trupei Akral Necrosis. Formaţia activează din 2006 în zona black cu influenţe thrash, iar palmaresul său cuprinde EP-ul “Outcast Litanies” şi apariţii alături de nume precum Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Negura Bunget.

În prezent Akral Necrosis lucrează la albumul Pandemic Domination.

Concertele Endstille & Akral Necrosis sunt organizate de Mighty Owl Productions şi Cavalleria Events, iar biletele se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturesti sau online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilet.ro la prețul de 30 de lei.

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE