Urmărește-ne în Social Media

rock

E.M.I.L.

Poster eveniment E.M.I.L.

E.M.I.L. revine în Expirat, cu un concert programat pentru 9 martie 2023. Fondată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul său a evoluat în ultimii aproape 23 de ani, în direcții alternative rock și post-hardcore.

Bilete concert E.M.I.L. la Expirat

  • Presale - 60 lei
  • La intrare - 70 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

În 2007, E.M.I.L. a concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități".

În noiembrie 2017, E.M.I.L. a revenit cu un nou videoclip, "Camarazi", care a fost filmat în
cadrul unul live performance special alături de fanii trupei, și i-au urmat o serie de alte single-uri precum "Cosmos" și "Încrederea e un Joc".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 februarie 2023. Ref #152476

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.