Urmărește-ne în Social Media

rock

E.M.I.L

 • Data
  sâmbătă, 6 iunie 2015
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Colectiv,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
Afiș EMIL concert Colectiv 2015

Trupa E.M.I.L se pregătește să-și lanseze noul album IMENS în cadrul unui concert pe care îl vor susține pe 6 iunie 2015, în Colectiv. În deschiderea concertului vor cânta cei de la The Kryptonite Sparks. I M E N S, cel de-al patrulea album al trupei de punk-rock E.M.I.L., este distribuit de Universal Music Romania și a fost produs de Marius Costache - Studio 148.

Bilete concert E.M.I.L în Colectiv

 • 25 de lei

 “Fără a ne propune acest lucru neapărat, s-a întâmplat ca, în ultimul an, Universal Music România să colaboreze cu multe formaţii din sfera rock şi metal underground. În sensul în care underground-ul ar fi opusul mainstream-ului. În ordine cronologică, sub acoperişul Universal s-au lansat albumele celor de la Aura, Up To Eleven, 9.7 Richter, RoadkillSoda, Breathelast, Aeon Blank sau Kempes. Albume foarte bine primite de public, dar şi de critici. Ne bucurăm să ajutăm formaţii – cele pe care noi le apreciem – să facă pasul de la statutul de independenţi şi DYI, la cel de formaţie care beneficiază de ajutorul unei case de discuri importante, fără a îngrădi în vreun fel exprimarea artistică.” spune Vlad Buşca, reprezentantul Universal Music Romania,  despre colaborarea cu E.M.I.L.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 iunie 2015. Ref #79376

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.