Urmărește-ne în Social Media

folk

Emeric Imre Trio

Poster eveniment Emeric Imre Trio

Emeric Imre, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, ce a marcat generații prin muzica sa, revine în Grădina Urbană cu un concert programat pentru 20 mai 2022.

Bilete concert Emeric Imre Trio la Grădina Urbană

  • VIP - 105,95 lei
  • În fața scenei - 74,17 lei
  • Acces General - 52,98 lei

În formula TRIO, Emeric Imre va crea o seară deosebită în care vom fredona cu toții aceleași șlagăre cu care am crescut, care ne-au însoțit în cele mai frumoase momente din viața noastră și pe care ne dorim să le auzim la nesfârșit prin vocea, chitara și interpretarea proprie.

Emeric Imre este unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii şi de atunci este "Nebunul Alb" al folkului românesc. Artistul are la activ patru albume: "Nebunul Alb" (2006), "Târziu" (2012), "Iarna mea cu ochii mari" (2014) și "Jocul vieții" (2018).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 mai 2022. Ref #146868

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.