Urmărește-ne în Social Media

folk

Emeric Imre

Poster eveniment Emeric Imre

Unul dintre cei mai populari și mai îndrăgiți artisti folk, Emeric Imre, împreună cu alte nume sonore din grupul folkiștilor, alături de care a și înregistrat albumul "Nebun de alb", va urca pe scena Quantic. Emeric Imre, Jimi El Laco (vioară și chitară), Roje (clape) vă vor oferi un concert emoționant în data de 7 aprilie 2022, la Quantic.

Bilete concert Emeric Imre la Quantic

  • Presale - 50 lei
  • În ziua evenimentului - 60 lei

Emeric Imre este unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii şi de atunci este "Nebunul Alb" al folkului românesc. Artistul are la activ patru albume: "Nebunul Alb" (2006), "Târziu" (2012) și "Iarna mea cu ochii mari" (2014) și "Jocul vieții" (2018)

În 1984, a debutat la Cenaclul Flacăra, împreună cu Iosif Szabo (Kidd), Ghiță Cucui și Liviu Robu cu care formau grupul Notorius. Euforia scenei a fost curmată însă de chemarea în armată. A fost militar la o unitate din Timișoara, în orchestra căreia a cântat la vioară și chitară. La terminarea stagiului militar, Cenaclul Flacăra s-a desființat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 martie 2022. Ref #146023

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.