Urmărește-ne în Social Media

rap, rock

Embargo Fest

Poster eveniment Embargo Fest
 • Data
  joi, 16 mai 2019 - duminică, 19 mai 2019
 • Ora de începere
  17:00
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans

Cea de-a doua ediție a Embargo Fest – eveniment care se va desfăşura în perioada 16-19 mai 2019, în comuna Dudeștii Vechi din județul Timiș - aduce în fața publicului peste 50 de artiști din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria, iar alături de concerte, la fața locului, vor exista o sumedenie de activități: proiecţii de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, parc de distracţii, târg de produse bio și alte activări ale sponsorilor și a partenerilor.

Bilete Embargo Fest

 • Abonament 4 zile - 100 lei
 • Abonament 3 zile - 75 lei
 • Abonament 2 zile - 50 lei

Alături de numele anunțate deja pentru ediția din acest an, Embargo Fest va avea parte și de un concert cu Alen Islamovic. Binecunoscutul solist bosniac, care a fost vocea trupelor Divlje Jagode între 1979 şi 1986 şi Bijelo Dugme între 1986 şi 1989, va interpreta la Dudeștii Vechi hituri memorabile din repertoriul celor două formații care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru melomanii din vestul țării, dar și piese din repertoriul propriu

Pe scena principală a Embargo Fest vor cânta Subcarpați, Kanizsa Csillagai, Șuie Paparude, Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Țapinarii, Vizi, Phaser, Pragu de Sus, Teo Band, R.U.A, Maryliss & Cover Up, New Quartet (Serbia), Cristi Iakab & The Road Band, The Skywalkers.

De-asemenea, fiecare zi va fi deschisă de către ansamblurile de dansuri tradiționale ale minorităților din zona Banatului. La Green Stage vor mai urca pe scenă Implant pentru Refuz, Oratnitza (Bulgaria), ZbogomBrus Li (Serbia), Methadone Skies, The Case, Axis (Serbia), Grave For Sale, Bogdan Puriș & Zoltan Varga (Vinilorama), Allover, Monokrom, Bitson și Westman. O altă noutate este scena cu muzică electronică, Electric Base va găzdui anul acesta artiști precum Ilija Djokovic (Serbia), Shizuka (Ungaria), Punu, Ivan Popa (Bulgaria), Alex Halka, Kuky, RaZy, Module, Kova, Andrei Puiu, Midiportal și MCX Woodie.

O scenă specială o reprezintă Culto Cort-ul, în care Asociația Culturală Embargo și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană îți propun să pășești într-o lume a culturii și a diversității. Din programul Culto Cort amintim spectacolele de teatru, atelierele de circ, proiecțiile de film și dezbaterile pe teme ecologice.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 martie 2019. Ref #122355

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.