Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Elena Gheorghe

Poster eveniment Elena Gheorghe

După succesul concertelor susținute în anii trecuți, Elena Gheorghe revine cu nou show de muzică armânească la Sala Palatului. Evenimentul este intitulat "Armâna mea" și are loc pe 21 mai.

Bilete concert Elena Gheorghe la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 202,14 lei
  • Categoria A (earlybird) - 171,14 lei

Spectacolul de la Sala Palatului va fi și anul acesta plin de surprize. Elena și-a obișnuit deja fanii ca show-urile ei să nu fie doar despre muzică, ci să fie o experiență, un mix de muzică, dans, tradiții, grafică, efecte speciale ce face ca povestea să se întipărească atât în mine, dar mai ales în suflet.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 februarie 2023. Ref #152406

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.