Urmărește-ne în Social Media

world music

Elena Gheorghe: "Luna Alba"

Poster eveniment Elena Gheorghe: \"Luna Alba\"

Pe 23 mai, la Sala Palatului, Elena Gheorghe va pune în scenă un ambițios eveniment de muzică armânească de "Ziua Naționala a Aromânilor". În cadrul show-ului, Elena va lansa un nou album de muzică armânească ce va conține cel puțin 10 piese, atât melodii tradiționale și readaptări în manieră modernă, cât și piese noi.

Bilete concert Elena Gheorghe la Sala Palatului

  • Golden VIP (earlybird) - 190 lei
  • VIP (earlybird) - 140 lei
  • Categoria 1 (earlybird) - 120 lei
  • Categoria 2 (earlybird) - 100 lei
  • Categoria 3 (earlybird) - 70 lei
  • Categoria 4 (earlybird) - 35 lei

Datorită succesului înregistrat de piesa “Lunâ Albâ”, care a depășit deja 11 milioane de vizualizări pe YouTube în doar două luni, artista a decis ca spectacolul să îi poarte numele. Spectacolul va fi grandios, atât prin interpretarea artiștilor, muzică, dans și tradiții armânesti, dar și prin producția vizuală.

Alături de Elena vor mai urca pe scenă cei mai iubiți interpreți de muzică armânească: Gicu Coadă, unul dintre cei mai apreciați artiști ai aromânilor de pretutindeni, Sirma Guci, poetă, textieră și compozitoare de marcă a comunității armane și formația Steaua di Vreari, care de 19 ani bucură prin muzica ei inimile oamenilor. Atât Gicu Coada, cât și Steaua di Vreari sunt unii dintre artiștii care au colaborat cu Elena și în anul 2008, atunci când artista a lansat pe piață primul ei album de muzica aromână. De asemenea, ansamblul Vanghelizmo readuce în inimile publicului flacăra vie a unui folclor nemuritor, menținut viu prin cultura orală secole la rând.

Printre cele mai cunoscute și iubite melodii care vor stârni emoție și vor întreține voia bună pe 23 mai la Sala Palatului se numără binecunoscutele "Pamporea", "Un trandafir crește la firida mea", "Opa, opa", "Ela Ela" și, desigur, "Lunâ Albâ".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 februarie 2019. Ref #121620

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.