Urmărește-ne în Social Media

rap

El Nino

Poster eveniment El Nino

Pe 6 aprilie, El Nino va susține un concert impresionant la Arenele Romane. Rapperul nu doar că își va sărbători ziua de naștere alături de fanii săi, dar va și lansa un nou album, intitulat "În transă".

Bilete concert El Nino la Arenele Romane

  • VIP - 150 lei
  • Acces General (presale) - 60 lei

Concertul lui El Nino va fi completat de aparițiile unor invitați speciali precum: Cally Roda, DJ Fellx, DJ Gaga, DOC, F. Charm, Irma, JO, Karie, Liviu Teodorescu, M.G.L., Miru, Mutu, Pacha Man, Samurai, Shift și Vlad Dobrescu.

În plus, cei prezenți pot apărea într-un videoclip pe care El Nino plănuiește să îl filmeze în timpul concertului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2024. Ref #158275

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.