Urmărește-ne în Social Media

reggae

El Negro

Poster eveniment El Negro

Pe 28 mai sunteți așteptați la Grădina Urbană pentru un show marca El Negro. Se anunță o seară efervescentă alături de cel mai titrat reggae band românesc, cu hit-uri ca "Ploaia" , "Mi-e dor de tine" sau "Lasă-mă".

Bilete concert El Negro la Grădina Urbană

  • Acces General - 31,79 lei

El Negro este primul live band reggae și cel mai titrat nume al genului în România. Este extrem de iubit de către amatorii genului și nu numai. Stilul lor muzical are multiple influențe de funk și soul, iar piesele precum "Ploaia", "Lasă-mă" sau "Liniștea" au reușit să transforme El Negro într-o formație emblematică pentru genul abordat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 mai 2022. Ref #147071

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.