Urmărește-ne în Social Media

East European Comic Con 2024

Poster eveniment East European Comic Con 2024

East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, revine cu o nouă ediție, programată pentru perioada 19-21 aprilie 2024 la Romexpo.

Bilete East European Comic Con 2024 la Romexpo

  • Abonament Earlybird - 165 lei

Invitați East European Comic Con 2024

Primul invitat al evenimentului este actrița MyAnna Buring, cunoscută pentru rolul său ca Tissaia de Vries în The Witcher de pe Netflix. Buring a mai apărut în producții ca Downton Abbey, The Twilight Saga sau Dr. Who.

East European Comic Con a devenit destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2024. Ref #157786

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.