Urmărește-ne în Social Media

East European Comic Con 2022

Poster eveniment East European Comic Con 2022

East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, atinge anul acesta borna celei de-a zecea ediții. Aceasta va avea loc în perioada 26-28 august la complexul Romexpo din București.

Bilete East European Comic Con 2022

  • Abonament - 150 lei - sold out
  • Bilet vineri - 50 lei
  • Bilet sâmbătă - 75 lei - sold out
  • Bilet duminică - 65 lei

Invitați Comic Con 2022

Vizitatorii se vor putea bucura de o zonă generoasă de gaming, o zona de târg în care expozanţii îi aşteaptă cu o oferta largă de merch inspirate din pop culture, de Aleea Artiştilor, o zonă de relaxare şi street food şi multe alte surprize.

Nu sunt de ratat nici concursul de cosplay, standul HBO Max dedicat noului serial House of the Dragon sau cea mai mare degustare de ceaiuri japoneze din Europa, organizată împreună cu Hario Europe şi sprijinită de Ambasada Japoniei la București.

PROGRAM:

Vineri, 26 august, porțile se deschid de la ora 16:00, urmând ca prima zi să se încheie la ora 21:00. Sâmbătă programul este cuprins între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 20:00

Programul complet, precum și harta evenimentului pot fi consultate pe site-ul comic-con.

BILETE:

  • În schimbul biletului, fiecare persoană va primi o brățară, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului.
  • Biletele de tip abonament vor fi preschimbate într-o brățară textilă care trebuie păstrată la mână în toate zilele evenimentului.
  • Biletele vor fi disponibile și la locație, în limita stocului, într-un punct de vânzare amplasat la intrarea în spațiul de eveniment.
  • Nu cumpărați bilete sau brățări de la distribuitori neautorizați. Acestea nu vor fi valide pentru garantarea accesului. Revânzarea biletelor sau a brățărilor este strict ilegală.

 ACCESUL COPIILOR:

Copiii sub 6 ani au acces gratuit numai dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet. Un copil poate fi însoțit de un adult plătitor de bilet, iar doi copii de doi posesori de bilete.

ACCESUL CU ANIMALE:

Organizatorii sunt mari iubitori de animale, tocmai de aceea se gândesc la binele prietenilor noștri blănoși (agitația, zgomotul, aglomerația nu le fac bine). Așadar, accesul cu animale nu este permis, excepție făcând câinii însoțitori pentru persoanele cu dizabilități care sunt dresați special.

 OBIECTE INTERZISE

Este interzis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle, deodorante sau obiecte inflamabile), băuturi alcoolice, conserve, artificii, spray-uri sau orice produs pe baza de aerosoli, arme, drone, obiecte contondente care pot răni persoane din jur, lasere, substanțe interzise. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.

Totodată, pasionații de cosplay și nu numai care vor avea drept accesorii săbii, cuțite sau alte obiecte ascuțite trebuie să și le țină, în mod obligatoriu, în teacă sau într-un înveliș protector, astfel încât să nu pună în pericol alți participanți la eveniment sau chiar pe sine.

Armele care accesorizează costumațiile trebuie să fie replici de plastic. Armele de tip airsoft NU trebuie să conțină gaz sau baterie și trebuie ca gura țevii să fie acoperită.

Orice încălcare a acestor reguli stă sub incidența legilor statului român.

 PRIM AJUTOR

În Pavilionul B2 va fi amplasat un punct de prim ajutor la care vă sfătuim să apelați în cazul în care aveți nevoie sau în cazul în care vedeți o altă persoană care se simte rău.

 OBIECTE PIERDUTE

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiecte personale pe durata evenimentului.

Obiectele pierdute, în cazul în care sunt găsite, trebuie duse la standul INFO POINT, acolo unde își vor aștepta revendicarea.

Dacă în termen de 2 zile nu sunt revendicate, atunci se vor posta fotografii cu acele obiecte pe pagina de Facebook a evenimentul din dorința de a-și găsi proprietarii de drept. În cazul în care nu sunt revendicate în 3 săptămâni, acestea vor fi distruse sau reciclate.

REGULI DE CONDUITĂ PENTRU ZONA DE AUTOGRAFE ȘI FOTOGRAFII CU ACTORII:

Organizatorii îi îndeamnă pe posesorii de bilete de Photo Op (Poză) sau Autograph (Autograf) să fie prezenți la începutul sesiunii de autografe si poze.

Fotografiile cu actorii se fac numai în cadrul sesiunilor de Photo Op și numai pe bază de bilet. Organizatorii vă roagă să nu vă fotografiați la secțiunea de autografe.

METODE DE PLATĂ

Deşi încurajăm expozanţii să pună la dispoziția vizitatorilor și opțiunea plății cu cardul, nu putem garanta existenţa aparatelor POS. Prin urmare, recomandăm publicului să aibă în posesie şi bani cash. În incinta Romexpo nu există niciun aparat ATM, doar în vecinătate, la aproximativ 20 de minute distanță de mers pe jos.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top că Game of Thrones, Casă de Papel, Gossip Girl, The Witcher, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

East European Comic Con a devenit destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 august 2022. Ref #145062

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.