Urmărește-ne în Social Media

East European Comic Con 2021

Poster eveniment East European Comic Con 2021
 • Acesta este un eveniment reprogramat
 • Data nouă
  joi, 26 august 2021 - duminică, 29 august 2021
 • Ora de începere
  09:30
 • Tip locație
  Centre expoziționale
 • Loc
  Romexpo,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

Comic Con Summer Limited Edition 2021 se va desfășura în perioada 26-28 august la Romexpo, în pavilioanele B1 și B2 și aleea din fața acestora pe o suprafață de peste 35000 mp. În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziționale și magazinele prezente, iar în zilele de 28 și 29 august vor fi invitați actori din cele mai populare seriale și filme de la Hollywood.

Invitați Comic Con Summer Limited Edition 2021

Primul invitat al ediției Comic Con din 2021 este Ed Westwick, cunoscut publicului din celebrul serial Gossip Girl. Actorul britanic este interpretul unuia dintre protagoniștii seriei, Chuck Bass, un personaj cu o traiectorie intrigantă și care a ținut cu sufletul la gură fanii timp de 6 sezoane. Actorul va fi prezent la Sesiunea 2 de sâmbătă după-amiază 28 august (16:00-21:00) și la Sesiunea 1 de duminică dimineața (09:30-14:30) 29 august.

Cel de-al doilea actor invitat la ediția de anul acesta a Comic Con Summer Limited Edition este Michael Malarkey, cunoscut publicului larg pentru interpretarea lui Lorenzo St. John din populara serie "The Vampire Diaries". Rolul său a fost recurent începând cu sezonul al 5-lea, iar în ultimele sezoane a câștigat multă simpatie din partea fanilor și a scenariștilor care l-au avansat în rândul personajelor principale.

Actorul va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: sâmbătă, 28 august, și duminică, 29 august, în intervalele 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Cel de-al treilea invitat anunțat este Eugene Simon, interpretul lui Lancel Lannister, personaj loial lui Cercei, iar mai apoi membru obedient al aripii religioase conduse de The High Sparrow. Eugene se prezentase inițial la castingul pentru rolul lui Joffrey Baratheon. Actorul va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: Sâmbătă, 28 August și Duminică, 29 August, în intervalele 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Cel de-al patrulea nume confirmat la Comic Con 2021 este Anna Shaffer, actrița care o interpretează pe vrăjitoarea Triss Merigold, în serialul "The Witcher". Anna Shaffer va fi prezentă la Comic Con Summer Limited Edition în ziua de sâmbătă, 28 august, la ambele sesiuni care se vor desfășura în intervalele 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

John Romero, una dintre legendele jocurilor video, vine pentru prima dată la Comic Con Summer Limited Edition. De numele lui Romero se leagă jocuri ca Wolfenstein 3D, Dangerous Dave, Hexen, Doom, Doom II sau Quake. John Romero va fi prezent pe 28 și 29 august.

Actrița de origine spaniolă, Itziar Ituño, interpreta lui Raquel Murillo (Inspector/Lisbon), unul dintre personajele cu cea mai spectaculoasă evoluție din serialul fenomen La Casa de Papel, vine pentru prima data în România la Comic Con Summer Limited Edition. Itziar Ituño va fi prezentă la eveniment pe 28-29 august, sâmbătă (după-masă) la a doua sesiune și duminică dimineață la prima sesiune.

Dețin un bilet, ce pot sa fac cu el?

Pot să mă pre-înregistrez pentru evenimentul din august. Dacă deții un bilet de o zi vei alege sesiunea la care dorești să participi. Dacă deții un abonament, vei alege o sesiune în fiecare zi.

Dacă ai un abonament și dorești să participi la Limited Edition și/sau Expo Market, vom pune la dispoziție o platformă în care vei putea selecta o sesiune pentru fiecare zi pentru care deții abonament.

Dacă ai bilet pentru o zi de eveniment, va trebui să alegi în platformă una cele două sesiuni din acea zi la care dorești să participi.

Platforma va fi disponibilă online până la finalul săptămânii viitoare.

 • Poți opta pentru produse Comic Con din magazinul online care va fi lansat în maximum 2 săptămâni.
 • Poți păstra biletul pentru unul din evenimentele din 2022 (București și Cluj-Napoca).
 • Poți opta pentru restituirea sumei la 2 săptămâni după ce unul din evenimentele din 2021 are loc.

Bilete East European Comic Con 2021

 • Acces General Expo Market 26 august - 20 lei
 • Acces General Expo Market 27 august - 35 lei
 • Acces General EECC Summer Limited Edition 28 august - 60 lei
 • Acces General EECC Summer Limited Edition 29 august - 50 lei

Reguli de acces:

 • Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente: un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile, un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă, un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.
 • Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate.

La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

La ediția din 2019, participanți au avut ocazia să se întâlnească cu actori precum Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean), Vladimir Furdik (Game of Thrones), Manu Bennett (Spartacus), Carice van Houten (Game of Thrones) sau Paul Welsey (The Vampire Diaries).

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 august 2021. Ref #128055

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.