Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

East European Comic Con 2021 la Romexpo

East European Comic Con 2021 Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: joi, 3 iunie 2021- duminică, 6 iunie 2021Ora de incepere: 16:00 Loc:
Romexpo,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Din cauza numărul cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 care crește de la o săptămâna la alta, East European Comic Con este încă o dată reprogramat. Ediția anunțată pentru decembrie 2020 va avea loc în perioada 3-6 iunie 2021.

Ediția din iunie 2021 a East European Comic Con va ține cont de situația epidemiologică. În acest sens, dacă situația epidemiologică o impune, ediția din iunie va fi compusă din spații interioare și exterioare, cu posibilitatea ca zilele de weekend să fie împărțite în 2 sesiuni de vizitare cu o pauză de o ora, în care noi vom igieniza și dezinfecta toate spațiile comune.

În prezent, echipa East European Comic Con lucrează la un magazin online cu diverse produse oficiale, care se va lansa până în luna decembrie, la ediția din București (3-6 Iunie 2021), dar și la o nouă ediție Transylvania Comic Con care să se desfășoare în Cluj Napoca în toamna anului 2021.

Info bilete!

Toate persoanele care și-au păstrat biletele pentru reprogramarea inițială din decembrie 2020 pot alege una din următoarele opțiuni:

  1. Folosirea biletelor pentru ediția din București (3-6 iunie 2021).
  2. Folosirea biletelor pentru ediția din Cluj-Napoca (octombrie sau noiembrie 2021)
  3. Folosirea biletelor pentru ediția din București (mai-iunie 2022).
  4. Transformarea sumei într-un credit online în magazinul virtual pe care organizatorii îl vor lansa în luna decembrie.

Click: Bilete East European Comic Con 2021

  • Abonament (earlybird) - 100 lei
  • Ziua 1 (earlybird) - 35 lei
  • Ziua 2 (earlybird) - 55 lei
  • Ziua 3 (earlybird) - 45 lei
  • Ziua 4 (earlybird) - 20 lei

La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

La ediția din 2019, participanți au avut ocazia să se întâlnească cu actori precum Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean), Vladimir Furdik (Game of Thrones), Manu Bennett (Spartacus), Carice van Houten (Game of Thrones) sau Paul Welsey (The Vampire Diaries).

Cumpără bilete online:

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE