Urmărește-ne în Social Media

East European Comic Con 2019

Poster eveniment East European Comic Con 2019 Poster eveniment East European Comic Con 2019 │ FOTO: www.facebook.com

Cea de-a șaptea ediție East European Comic Con a fost programată pentru perioada 24-26 mai 2019 în aceeași locație, Romexpo.

UPDATE: Din păcate, Robert Picardo a fost nevoit să anuleze vizita în România, însă a promis că va reprograma sosirea cât mai curând.

Invitați Comic Con 2019:

 • Adam Brown
 • Nicholas Brendon
 • Vladimir Furdik
 • Manu Bennett
 • Carice van Houten
 • Paul Welsey

Bilete East European Comic Con 2019 la Romexpo

 • Abonament  - 100 lei
 • Bilet Vineri (24 mai) - 40 lei
 • Bilet Sâmbătă (25 mai) - 60 lei
 • Bilet Duminică (26 mai) - 45 lei
 • Bilete la Adam Brown
  • Autograph + Photo OP - 70 lei
  • Autograph - 40 lei
  • Photo - 40 lei
 • Bilete la Nicholas Brendon
  • Autograph + Photo OP - 120 lei
  • Autograph - 60 lei
  • Photo - 80 lei
 • Bilete la Vladimir Furdik
  • Autograph + Photo OP - 80 lei
  • Autograph - 40 lei
  • Photo - 50 lei
 • Bilete la Manu Bennett
  • Autograph + Photo OP - 120 lei
  • Autograph - 60 lei
  • Photo - 80 lei
 • Bilete la Carice van Houten
  • Autograph + Photo OP - 250 lei
  • Autograph - 120 lei
  • Photo - 180 lei
 • Bilete la Paul Wesley
  • Autograph + Photo OP - 400 lei - SOLD OUT
  • Autograph - 190 lei
  • Photo - 250 lei

*Biletele pentru actor nu permit accesul la eveniment. Pentru accesul la eveniment, trebuie achiziționat un abonament sau un bilet cu valabilitate în ziua în care este programat actorul.

Adam Brown - cunoscut publicului larg din superproducții precum The Hobbit sau Pirates of the Caribbean

Un avid pasionat de arta dramaturgică, co-fondator al unei trupe de teatru de comedie în Marea Britanie, Adam Brown a avut primul contact cu marele ecran chiar cu ocazia trilogiei The Hobbit, regizată de Peter Jackson. În Lord of the Rings, actorul îl interpretează pe dwarf-ul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin și Bilbo Baggings în aventura lor spre muntele Erebor.

Brown a apărut și în cel mai recent film din franciza Pirates of the Caribbean, Dead Men Tell No Tales, unde l-a jucat pe Cremble, membru al echipajului de pe Dying Gull, care îi însoțește pe Jack Sparrow în căutarea Tridentului lui Poseidon.

Nicholas Brendon - prietenul de nădejde al lui Buffy, din serialul de top Buffy the Vampire Slayer

Apărut în 1997, serialul urmărește aventurile lui Buffy în lumea supranaturalului, încercând să salveze lumea de monștri, vampiri și alte creaturi înfricoșătoare și periculoase. Producția care a numarat 7 sezoane și care a primit multiple nominalizări la Premiile Emmy și la Globurile de Aur, s-a dovedit a fi un fenomen global, extinzându-și universul dincolo de micul ecran printr-un spin-off, romane, benzi desenate și jocuri video.

Personajul lui Brendon, Xander Harris formează împreuna cu Willow Rosenberg (interpretată de Alyson Hannigan) The Scoobies, gașca de prieteni care, împreună cu Buffy (Salah Michelle Gellar) luptă împotriva forțelor întunericului.

Actorul a avut și un rol recurent în seria TV Criminal Minds, acolo unde l-a jucat pe analistul FBI Kevin Lynch.

Vladimir Furdik - interpretul antagonistului The Night King din Game of Thrones

Vladimir Furdik, actorul care îl interpretează pe cel mai înspăimântător personaj -  The Night King - din serialul deceniului, Game of Thrones, vine la East European Comic Con în zilele de 25 și 26 mai.

Înainte să îl interpreteze pe unul dintre cei mai emblematici antagoniști din istoria televiziunii, Vladimir Furdik a fost cascador în filme blockbuster precum The Huntsman: Winter's War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) și multe altele. A debutat la Hollywood tot în rolul de cascador în filmul Cei trei muschetari (1990), cu Charlie Sheen și Kiefer Sutherland în rolurile principale. Ca actor, a avut roluri secundare în filme de succes precum Prometheus sau Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Mai mult decât atât, Furdik a fost dublura lui Channing Tatum în The Eagle, a lui Nicholas Cage în The Season of the Witch sau a lui Tom Hiddleston în War Horse.

Manu Bennett - cunoscut pentru rolul lui Crixus din serialul de succes Spartacus

Manu Bennett, cunoscut pentru rolul lui Crixus din serialul de succes Spartacus, a avut parte de un timp minunat în România când a venit prima dată la East European Comic Con, astfel încât a ales să se întoarcă în țara noastră și la ediția din 2019.

Actorul este celebru pentru rolurile negative, oferind o interpretare memorabila lui Azog, liderul orcilor din seria Hobbitul pentru care a fost îndelung lăudat de Peter Jackson. Mai mult, Manu i-a dat viață și legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes Arrow. Lista sa de lungmetraje include și mult premiatul “Lantana”, “The Marine”, unde îl are ca partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, “The Condemned”, dar și apreciatul film japonez “Tomoko”.

La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia preferată a pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai.

În cadrul ediției din 2018, evenimentul i-a avut ca invitați pe Jim Beaver, cunoscut pentru rolul lui Bobby Singer din serialul Supernatural, Andrew Scott (rolul lui Jim Moriarty, rivalul de geniu al lui Sherlock Homes), Daniel Gillies (The Originals, Spider-Man 2), Chris Rankin (Harry Potter), Gethin Anthony și Staz Nair (Game of Thrones).

Carice van Houten - Melissandre din Game of Thrones

Actrița va fi prezentă la eveniment pentru Q&A, poze și autografe sâmbătă (15:00 - 19:00) și în prima parte a zilei de duminică (până la ora 14:00). Carice a reușit să ofere o interpretare iconică lui Melissandre, un personaj misterios, puternic și imprevizibil în desfășurarea de forțe din Game of Thrones. Melissandre l-a ghidat pe Stannis Baratheon în încercarea lui de a cuceri Tronul de Fier, a fost părtașă la moartea unui pretendent la tron - Renly Baratheon - dar și la readucerea la viață a unui personaj central - Jon Snow.

Adeptă a religiei lui R'hllor, zeu al luminii, "The Red Woman" așa cum este cunoscută în serial, reușește prin talentul persuasiunii și prin demonstrația unor puteri supranaturale, să aibă un rol important în bătălia pentru tron și pentru supraviețuire în celebra serie produsă de HBO.

Înainte să o interpreteze pe Melissandre, Carice van Houten s-a făcut remarcată în seriale ca Suzy Q și Undercover Kitty pentru care a primit un trofeu, respectiv o nominalizare la premiile Golden Calf, cele mai prestigioase premii în domeniul cinematografiei din Olanda.

Paul Welsey - Din Jurnalele Vampirilor la Comic Con 2019

Paul Wesley, cunoscut pentru rolul lui Stefan Salvatore din serialul care a atins un succes global, The Vampire Diaries, va participa la cea de-a șaptea ediție East European Comic Con.

Actorul de origine poloneză a făcut parte din distribuția seriei produsă de CW de la lansare și până la finalul din 2017, alcătuind trio-ul principal care a făcut deliciul fanilor din toată lumea alături de Ian Somerhalder (Damon Salvatore) și Nina Dobrev (Elena Gilbert / Katherine Pierce).

În afară de activitatea sa din The Vampire Diaries, el a mai avut apariții episodice în seriale precum 24, CSI, Law and Order sau The OC.

Wesley nu a stat departe nici de lungmetraje: a jucat în filme ca Mothers and daughters (alături de Susan Sarandon), The Peaceful Warrior (alături de Nick Nolte), The Baytown Outlaws (alături de Billy Bob Thornton) sau The Late Bloomer (unde i-a avut drept colegi de platou pe Brittany Snow și JK Simmons) și multe altele.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 mai 2019. Ref #119973

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.