Urmărește-ne în Social Media

folk, rock, world music

E-an-na - lansare album

Poster eveniment E-an-na - lansare album

Pe 17 martie, E-an-na va lansa albumul "Alveolar", în cadrul unui concert la Club Doors din Constanța. Materialul este rodul a vreo cinci ani de muncă, timp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze. În deschidere va cânta trupa Awake The Demons.

Bilete concert E-an-na la Constanța

  • Presale - 55 lei

"Alveolar" descrie o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. În aceste mici alveole ne găsim sanctuarul și liniștea care ne îngăduie să creăm mai departe.

Albumul a fost înregistrat în diferite părți ale țării, în condiții destul de dificile cauzate de pandemie, dar cu o hotărâre neclintită de a duce lumea E-an-na la următorul capitol din poveste.

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 martie 2023. Ref #152957

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.