Urmărește-ne în Social Media

folk

Ducu Bertzi

Poster eveniment Ducu Bertzi
 • Data
  vineri, 9 aprilie 2021
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans

Pe 9 aprilie, de la ora 19:00, platforma vStage.ro găzduiește un concert Ducu Bertzi. Șlagăre precum "Și de-ar fi", "Floare de colț", "M-am îndrăgostit numai de ea" vor aduce parfumul anilor trecuți.

Bilete concert Ducu Bertzi pe vStage.ro

 • Acces Online - 20 lei

În mailul pe care îl vei primi după ce vei cumpăra biletul, vei găsi un buton-link "Vezi online". La ora de începere a evenimentului vei apăsa pe buton și vei fi purtat/ă automat spre concert.

În peste 40 de ani de activitate muzicală, Ducu Bertzi a susținut peste mii de spectacole și concerte atât în țară, cât și în străinătate, multe dintre ele fiind susținute doar în cadrul Cenaclului Flacăra între 1979 și 1985. Ducu Bertzi s-a născut la Sighetu-Marmației, Maramureș, iar în 2007 a primit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – "Crucea Moldavă". Din 1997 până în prezent a realizat îndrăgita emisiune "Omul cu chitara" la Radio Romania Actualități și TVR2.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 martie 2021. Ref #138507

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.