Urmărește-ne în Social Media

electronica, reggae

Dub FX & Mr. Woodnote

Poster eveniment Dub FX & Mr. Woodnote

Pe 24 iulie, Zazen - Verde Urban găzduiește un concert văratic numai bun. Porțile se deschid la ora 18:00, iar de la 20:00, Dub FX și Mr. Woodnote pun stăpânire pe scenă.

Bilete concert Dub FX & Mr Woodnote

  • Earlybird - 70 lei

Reguli de acces:

  • Accesul este permis persoanelor peste 18 ani.
  • Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost (40 lei), vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.

Pe numele real Benjamin Standford, Dub FX acesta este un artist de origine australiană, care și-a început cariera prin momente stradale, a continuat ca membru al trupei Twitch, iar odată cu debutul carierei solo s-a mutat în Europa, fiind azi un nume cunoscut la nivel mondial pe scena electro. Dub FX este cunoscut pentru crearea unei experiențe muzicale bogate, dezvoltând prin looping live propria sa interpretare în ritmuri hip hop, reggae și drum and bass.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 iulie 2021. Ref #140964

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.