Urmărește-ne în Social Media

rock

Dry Cleaning

Poster eveniment Dry Cleaning

Formația post-punk britanică Dry Cleaning va concerta pentru prima dată la București, pe 31 mai, în Control Club. Cunoscută pentru stilul unic bazat pe spoken word, trupa se află într-un turneu european pentru promovarea celui mai recent album - "Swampy".

Bilete concert Dry Cleaning în Control

  • Acces General - 100 lei

Înființată la Londra, în 2017, trupa Dry Cleaning este compusă din solista Florence Shaw, chitaristul Tom Dowse, basistul Lewis Maynard și toboșarul Nick Buxton. Formația este cunoscută pentru versurile observaționale și stilul bazat pe improvizație și spoken word.

După ce albumul de debut, "New Long Leg", a atras atenția criticilor, trupa a revenit în anul următor cu LP-ul "Stumpwork", produs de John Parish, în care sound-ul post-punk se îmbină cu noise, dar și cu pasaje melodioase ce aduc aminte de Guided by Voices sau Pavement.

Lansat în primăvara acestui an, "Swampy", noul EP semnat Dry Cleaning, vine în completarea ultimului album cu două single-uri ("Swampy" și "Sombre Two"), o variantă demo a piesei Peanuts, precum și remixuri semnate de Charlotte Adigéry & Bolis Pupul și Nourished By Time.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2023. Ref #153981

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.