Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Dream Theater la Cluj Arena

Raportează erori Data: vineri, 19 mai 2017Ora de incepere: 18:00 Loc:
Cluj Arena,
Cluj-Napoca 29141
Organizator: Phoenix Entertainment

După îndelungi așteptări, una dintre cele mai îndrăgite formații americane, Dream Theater, va concerta pentru prima dată în inima Ardealului, la Cluj Napoca, urmând să pună în scenă un show extraordinar pe 19 mai 2017,  în incinta Cluj Arena. În ziua următoare, trupa se va întoarce la Arenele Romane din București.

Bilete concert Dream Theater la Cluj-Napoca - 2017

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până pe 18 mai  și la 250 de lei în ziua concertului. 

Profită de pachetele aniversare early bird, concepute cu dedicație pentru fanii Dream Theater:

[tab:PLATINUM DREAM TICKETS]

Primele 1000 de bilete

 • acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
 • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
 • 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți

[tab:GOLDEN DREAM TICKETS]

Următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets

 • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”.
 • 10 pachete VIP prin tragere la sorți

[tab:END]

Important!
Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”. Atenție – Acest lucru este valabil doar în cazul biletelor cumpărate, nu și în cazul invitațiilor.

Programul concertului Dream Theater  - Cluj-Napoca, 19 mai

 • 18:00- 18:30 - Accesul posesorilor de bilete Platinum Dream Ticket
 • 18:30 - Accesul pentru categoriile Golden Dream Tickets și acces general
 • 20:00 - Concertul Dream Theater

Accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Someș,  poarta 4 (din Splaiul Independenței), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spațiul de concert tot prin peluza nord Someș, însă trebuie să folosească poarta 5. Mijloace de transport: Tramvaiele 101 și 102 - stația Cluj Arena.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

 • Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie. â
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.
 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Ocazia cu care Dream Theater a inclus țara noastră în turneul său este una cu totul și cu totul specială. Trupa celebrează un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor. Așa că pregătiți-vă să pășiți într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile și cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veți face parte dintr-un show total, cu o producție impresionantă care va stimula toate simțurile.

RECOMANDARE: Citește recenzia concertului Dream Theater din 2014

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în întregime celebrul album “Images and Words”, lansat în 1992 și distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde și o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani.

Vezi mai multe știri și materiale despre Dream Theater

Calendar concerte

<< mart. 2019 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE