Urmărește-ne în Social Media

rock

Dream Theater

Poster eveniment Dream Theater

Vezi poze de la acest eveniment

Dream Theater, una dintre cele mai bune și mai influente trupe de rock din toate timpurile, aniversează 25 de ani de la “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România. Pe 20 mai formația se va întoarce la Arenele Romane după 15 ani de la primul lor concert, la o zi după un concert în premieră la Cluj-Napoca.

Bilete concert Dream Theater la București - 2017

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până pe 19 mai  și la 250 de lei în ziua concertului. 

Profită de pachetele aniversare early bird, concepute cu dedicație pentru fanii Dream Theater:

[tab:PLATINUM DREAM TICKETS]

Primele 1000 de bilete

 • acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
 • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
 • 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți

[tab:GOLDEN DREAM TICKETS]

Următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets

 • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”.
 • 10 pachete VIP prin tragere la sorți

[tab:END]

Important!
Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”. Atenție – Acest lucru este valabil doar în cazul biletelor cumpărate, nu și în cazul invitațiilor.

Programul concertului Dream Theater - București, 20 mai

 • 19:00- 19:30 - Accesul posesorilor de bilete Platinum Dream Ticket
 • 19:30 - Accesul pentru categoriile Golden Dream Tickets și acces general
 • 21:00 - Concertul Dream Theater

Organizatorii îndeamnă publicul să vină la concert din timp pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului. Posesorii de Platinum Dream Tickets și Golden Dream Tickets sunt rugați să folosească intrările special destinate, marcate corespunzător. La Arenele Romane se poate ajunge cu metroul până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

 • Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie. â
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.
 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Ocazia cu care Dream Theater a inclus țara noastră în turneul său este una cu totul și cu totul specială. Trupa celebrează un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor. Așa că pregătiți-vă să pășiți într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile și cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veți face parte dintr-un show total, cu o producție impresionantă care va stimula toate simțurile.

RECOMANDARE: Citește recenzia concertului Dream Theater din 2014

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în întregime celebrul album “Images and Words”, lansat în 1992 și distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde și o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 mai 2017. Ref #96806

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.