Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020

Dragoș Anghel Trio la The Ace

Raportează erori Data: vineri, 20 septembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
The Ace,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Grupul muzical Dragoș Anghel Trio va susține un concert la The Ace pe 20 septembrie 2019, de la ora 19:00.

Bilete concert Dragoș Anghel Trio la The Ace

  • Acces General - 25 lei

Dragoș Anghel Trio este un grup acustic de excepție ce va interpreta melodii din repertorii internaționale într-o manieră originală și plină de energie.
Solist vocal, instrumentist, compozitor și producător, Dragoș Anghel a debutat pe scena Casei de Cultură a Municipiului Râmnicu Sărat în cadrul Festivalului de Muzică Ușoară, "Vedetele copilăriei", unde a obținut locul II cu piesa "Ochii tai" a trupei Holograf (2001).

De atunci a câștigat numeroase festivaluri de muzică și a colaborat cu nenumărate trupe ca solist vocal sau instrumentist. În 2016 a concurat pentru titlul "Vocea României" în echipa lui Tudor Chirilă, competiție în care a ajuns până la runda de Knockouts. Dragoș se remarcă printr-o voce puternică și flexibilă, foarte caldă și expresivă, dar și prin varietatea repertoriului abordat și prin modul excentric de a interpreta piese cunoscute sau de a compune altele noi.

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE