Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Dragoș Anghel Trio la The Ace

Raportează erori Data: vineri, 20 septembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
The Ace,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Grupul muzical Dragoș Anghel Trio va susține un concert la The Ace pe 20 septembrie 2019, de la ora 19:00.

Bilete concert Dragoș Anghel Trio la The Ace

  • Acces General - 25 lei

Dragoș Anghel Trio este un grup acustic de excepție ce va interpreta melodii din repertorii internaționale într-o manieră originală și plină de energie.
Solist vocal, instrumentist, compozitor și producător, Dragoș Anghel a debutat pe scena Casei de Cultură a Municipiului Râmnicu Sărat în cadrul Festivalului de Muzică Ușoară, "Vedetele copilăriei", unde a obținut locul II cu piesa "Ochii tai" a trupei Holograf (2001).

De atunci a câștigat numeroase festivaluri de muzică și a colaborat cu nenumărate trupe ca solist vocal sau instrumentist. În 2016 a concurat pentru titlul "Vocea României" în echipa lui Tudor Chirilă, competiție în care a ajuns până la runda de Knockouts. Dragoș se remarcă printr-o voce puternică și flexibilă, foarte caldă și expresivă, dar și prin varietatea repertoriului abordat și prin modul excentric de a interpreta piese cunoscute sau de a compune altele noi.

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE