Urmărește-ne în Social Media

rock

Dracula Revolution: Iris, Direcția 5, Cargo, Voodoo și mulți alții

Poster eveniment Dracula Revolution: Iris, Direcția 5, Cargo, Voodoo și mulți alții

Dracula RevolutionDracula Revolution este un eveniment săptămânal ce-şi propune să aducă în faţa publicului trupe de renume din muzica românească. Evenimentul va debuta pe 30 martie 2012 în Parcul Palatul Copiilor din Bucureşti şi îi aliniază pe afiş pe Iris, Cargo, Direcţia 5, Changing Skins, Voodoo şi mulţi alţii.

Până acum programul Dracula Revolution este:

- 30 martie - 1 aprilie: Bucureşti
- 6 - 8 aprilie: Slobozia
- 13 - 15 aprilie: Alexandria
- 20 - 22 aprilie: Ploieşti
- 4 - 6 mai: Târgovişte
- 11-13 mai: Râmnicu - Vâlcea
- 18-20 mai: Braşov
- 25-27 mai: Sighişoara
- 1-3iunie: Cluj-Napoca
- 8-10 iunie: Baia-Mare
- 15-17 iunie: Oradea

În scurt timp vor fi anunțate și alte date.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 martie 2012. Ref #30110

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.