Urmărește-ne în Social Media

rock

Draconian

Poster eveniment Draconian

Draconian se va întoarce la București, cu un concert programat pentru 29 septembrie 2022 în Club Quantic. În deschidere va cânta trupa de doom metal Clouds, care tocmai și-a lansat cel mai recent album "Despărțire", susținând un spectacol foarte emoționant în același club Quantic. Evenimentul se va desfășura respectând normele legale de la acea dată.

Bilete concert Draconian la Quantic

  • Presale - 100 lei
  • La intrare - 120 lei

Draconian este o trupă de doom metal din Säffle, Suedia, formată în 1994. Membrii trupei sunt: Anders Jacobsson, Johan Ericson, Jerry Torstensson, Daniel Arvidsson și Heike Langhans.

Draconian are la activ șapte albume de studio, cel mai recent fiind "Under a Godless Veil", lansat în 2020.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2022. Ref #144328

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.