Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Double Duets la ARCUB

Raportează erori Data: joi, 24 mai 2018Ora de incepere: 20:00 Loc:
ARCUB,
București 30203
Organizator: ARCUB
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale cel puțin până pe 15 mai 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public.

Concertul "Double Duets" face parte din stagiunea de jazz Artist in Residence și va avea loc la ARCUB pe 24 mai 2018, începând cu ora 20:00.

Bilete concert Double Duets la ARCUB

  • Categoria 1 - 35 lei
  • Reducere (elevi/studenți/pensionari) - 25 lei

Prima parte a concertului este constituită din duetul Evocative - Cătălin Milea (saxofon) și Dan Mitrofan (chitară). Chitaristul Dan Mitrofan și saxofonistul Cătălin Milea cântă împreună din 2014, timp în care au experimentat diferite idei și contexte muzicale.

Unul dintre cei mai creativi și activi saxofoniști români, Cătălin Milea este cunoscut pentru versatilitatea sa în stilurile muzicale abordate (jazz, funk, soul, hip-hop, rock, electro) și pentru colaborările diverse (Carlo de Rosa, Eric Revis, Urma, Big Band Radio, Orchestra Națională Radio, Dick Oatts).

Dan Mitrofan are o bogată activitate în muzica underground, în grupuri dintre cele mai diverse stilistic. În 2008 obține premiul I la Festivalul de Jazz de la Sibiu și premiul special pentru compoziție cu grupul Ponton Unit. În 2009 formează Dan Mitrofan Quartet, în diferite componențe: Tavi Scurtu, Michael Acker, Toni Kuhn, Sebastian Spanache, Lucian Nagy, Cătălin Milea, Victor Miclaus, Arthur Balogh, Sascha Bota.

Al doilea duet al serii este Blacksalt - Lucian Ban (pian) și Abraham Burton (saxofon).

Duetul Blacksalt a susținut concerte de la Lincoln Center (Dizzy’s) în New York până la Paris și a fost apreciat de ascultători și critici pentru distilarea poetică a sound-ului de jazz cu inflexiuni din muzica tradițională a locurilor de baștină ale celor doi muzicieni. Pasiunea pentru groove și jazz ballads, pentru puritatea melodică și libertatea formală, pentru tradiție și avangardă fac din duetul Blacksalt un ansamblu al noului mileniu în jazz.

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE