Urmărește-ne în Social Media

world music, folk, rock

Două lumi: Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică

Poster eveniment Două lumi: Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică
 • Data
  joi, 17 octombrie 2019
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Cinematografe
 • Loc
  CinemaPro,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Pe 17 octombrie, la Cinema Pro, Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică se reunesc într-un concert special, care aduce pe aceeași scenă emoția cântecului aromânilor macedoneni și energia unui mit venit din lumea muzicii rock.

Bilete concert Două lumi: Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică

 • VIP - 149 lei
 • Categoria 1 - 109 lei
 • Categoria 2 - 79 lei

"Două lumi" se întâlnesc din nou pe scenă, într-un spectacol de gală la Cinema Pro din București. Aranjamentele muzicale ale concertului pun în valoare genurile muzicale care se întrepătrund, aducând un suflu nou muzicii.

Va fi lansat albumul "Celnic" cu șase piese românești și șase piese aromâne, creații proprii la fuziunea dintre "Două Lumi". Stelu Enache va interpreta în premieră baladele "Ma luai lua"” și "Ioane Ioane", dar nu vor lipsi hit-urile "Bachita", "Natalis", "Margareta" sau "Trandafir la firida mea".

Stelu Enache și Ovidiu Lipan Țăndărică au cântat împreună în mai multe formule de spectacol de-a lungul a 15 ani de colaborare. Stelu Enache s-a lansat acum 15 ani venind din muzica folk, ca promoter al muzicii aromâne și apropiindu-se tot mai mult de baladele românești. Ovidiu Lipan Țăndărică a lansat proiectul cu Stelu Enache după o carieră spectaculoasa în muzica rock, într-un moment în care a înțeles că muzica românească poate evolua prin influențe de suflet, emoție și muzicalitate din zona aromână sau balcanică.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 octombrie 2019. Ref #128343

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.