Urmărește-ne în Social Media

rock

Doru Trăscău, Dan Byron, Oigăn

Poster eveniment Doru Trăscău, Dan Byron, Oigăn

Trei dintre cei mai cunoscuți vocaliști de muzică alternativă din Romania se întâlnesc pe 2 martie pe scena de la Expirat pentru un concert acustic special. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Concert Doru Trăscău, Dan Byron, Oigăn la Expirat

  • Acces General - 70 lei

Reguli de acces:

  • Concertele de la Expirat sunt organizate în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
  • Ești rugat să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
  • Ești rugat să ajungi din timp, pentru a trece prin procedura de acces. De obicei, la concertele din Expirat veți avea minim 2 ore destinate accesului, înainte de începerea concertului.
  • Ești rugat să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar.
  • Ești rugat să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de organizatori, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea certificatului verde. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Doru Trăscău a început să cânte la chitară pe când avea 17 ani și de atunci nu s-a mai oprit. În 2000 a apărut pe lume trupa în care a debutat: AB4. Primul album al trupei, "Toxic", a dominat topurile muzicale românești. Cu AB4 a câștigat MTV Europe Music Awards - Best Local Act în 2003. Din 2008 a început un nou proiect, The Mono Jacks, trupă care a devenit o referință a scenei românești de indie-rock. The Mono Jacks au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ. Muzica lor a răsunat până acum atât la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

Dan Byron are peste 20 de ani de activitate în muzica alternativă din România. Este liderul și vocalistul trupei byron pe care a înființat-o în 2006. A compus împreună cu trupa soundtrack-ul unui serial original HBO Romania. Tot împreună cu byron a filmat concertul "Live Underground" din Salina Turda și concertul "Electric Marching Band" acompaniați de o fanfară militară și un cor de elevi.

Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan. Este pasionat de songwriting și a ținut workshop-uri dedicate acestui subiect în cadrul conferinței Mastering the Music Business.

Oigăn cântă în trei trupe - Robin and the Backstabbers, Kumm și Moon Museum - la 5 instrumente, în 2 limbi europene. A fost membru fondator în Talitha Qumi iar mai apoi Kumm, alături de care a lansat 6 albume de studio si un boxset aniversar de 10 ani. În 2009 a lansat "Sex With Onions", primul său album solo. A încercat să omagieze și pe alocuri să re-costumeze muzica timpurie a lui Bob Dylan cu o chitară și-un loop-station într-un proiect live numit "Oigăn plays Dylan".

Din 2020 a început să lanseze cântece de pe un album-poveste care se va numi "Antimaterie", unde toate piesele vor avea titlul unei materii de școală și vor fi cântate (la voce) de "profesorul" materiei respective. Albumul îi are invitați pe George Gâdei (Travka), Adrian Despot (Vița de Vie), Ami Crișan (Moon Museum), Lucia, Ana Ularu. În timpul lockdown-ului, petrecut la Brașov, a înregistrat 16 episoade din "Quarantunes", colaborări virtuale cu prieteni muzicieni din țară și din lume; cântece proprii și de la cele trei trupe în care activează și piese care-i plac și care-l reprezintă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 februarie 2022. Ref #144917

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.