Urmărește-ne în Social Media

rock

Dordeduh & Methadone Skies

Poster eveniment Dordeduh & Methadone Skies

Trupele Dordeduh și Methadone Skies vor susține un concert în Quantic pe 19 martie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării sale.

Bilete concert Dordeduh & Methadone Skies la Quantic

  • Presale - 65 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Cel mai recent album al trupei Dordeduh - "Har" - a apărut aproape de un an, pe 14 mai 2021, însă, din cauza pandemiei, nu a avut loc niciun concert de lansare în România. Albumul a primit atenție internațională și a ajuns pe primele locuri în mai multe topuri din scena metal. Timișorenii de la Dordeduh sunt bucuroși să revină pe scena din Quantic unde vor cânta majoritatea pieselor de pe noul album, precum și câteva de pe albumul "Dar de duh".

Methadone Skies este o formație independentă din Timișoara. Activă din 2009, ea abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. După cinci albume, zeci de concerte și festivaluri în țară și în afara granițelor, Methadone Skies este mereu în căutarea unor noi tărâmuri sonice.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2022. Ref #145112

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.