Urmărește-ne în Social Media

pop

Dora Gaitanovici

Poster eveniment Dora Gaitanovici

Dora Gaitanovici vine la Grădina Urbană cu un concert de neratat, ce va avea loc pe 24 iunie 2022. Ești invitat să te bucuri de o seară plină de muzică de calitate.

Bilete concert Dora Gaitanovici la Grădina Urbană

  • VIP - 120 lei
  • În fața scenei - 80 lei
  • Acces General - 60 lei

Dora Gaitanovici compune și produce tot ce cântă alături de niște oameni de nădejde. Trupa s-a format de la sine, atunci când artiști cu stiluri și gusturi muzicale diferite s-au întâlnit și au început să construiască un proiect original și îndrăzneț, alternative-progressive cu influențe de tot felul, greu de încadrat cu exactitate în tipare.

Fiecare dintre ei, Dora, Dani, Dante, Denis și Codruț, vine cu câte ceva, iar așa se naște dinamica pieselor. Visul lor este să inoveze, sa creeze ceva ce chiar dacă nu cunoști, ai să simți.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 mai 2022. Ref #146530

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.