Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Dora Gaitanovici

Poster eveniment Dora Gaitanovici

Dora Gaitanovici revine în Expirat cu un concert ce va avea loc pe 14 iunie 2023. Evenimentul face parte din seria de concerte Light Session și se dorește a fi un spectacol experimental, o încercare de a evada puțin din zona de confort.

Bilete concert Dora Gaitanovici la Expirat

  • Earlybird - 50 lei - sold out
  • Presale - 60 lei
  • La intrare - 70 lei
  • Elevi / Studenți - 30 lei (valabile doar la intrare, în baza carnetului de note sau a legitimației de student)

Info acces:

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
  • Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Dora Gaitanovici este una dintre cele mai talentate artiste din peisajul muzical românesc și are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Ea studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. Primele piese lansate oficial au fost "El nu ma vrea", "Colț de lună" sau "Eu te las".

Recent, artista a lansat "Descântec", un album conceptual, în care prezintă dualitatea, fiecare piesă având un corespondent. Astfel, sunt prezentate piesele "Ana" și "Manole", "Făt-Frumos" și "Cosânzeana", "Soarele" și "Luna", "Miorița" și "Moldoveanu".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #153959

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.