Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Dora Gaitanovici

Poster eveniment Dora Gaitanovici

Dora Gaitanovici lansează albumul de debut - "Descântec" - în cadrul unui concert ce are loc la Expirat pe 11 decembrie. Discul se dorește a fi un album ca un puzzle, în care piesele se întrepătrund și se leagă între ele în cele mai surprinzătoare moduri.

Bilete concert Dora Gaitanovici la Expirat

  • Presale - 50 lei
  • La intrare - 60 lei

*Cei între 18-23 ani beneficiază de 50% discount la biletele at the door.

**Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

De pe albumul "Descântec", Dora a lansat deja piese precum "Ana", "Manole", "Moldoveanu" sau "Cosânzeana".

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București.

Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România 2020 și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt "El nu ma vrea", "Colț de lună" sau "Eu te las". Anul acesta, Dora Gaitanovici a participat în cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania, unde a fost pe primul loc, conform voturilor telespectatorilor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 noiembrie 2022. Ref #151388

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.