Urmărește-ne în Social Media

rock, world music

DOMINO

Poster eveniment DOMINO

Pe 26 ianuarie, trupa DOMINO te invită în club Control la primul său concert din București din 2023. DOMINO reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite - țambal, chitară bas, clape și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprind publicul de fiecare dată. Muzica sa se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

Bilete concert DOMINO la Control

  • Acces General - 60 lei

Catalogată încă de la debut drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, trupa DOMINO a debutat live în ianuarie 2013 la Viena reprezentând România la Târgul Național de Turism. De atunci, formația a mai urcat pe scenele multor alte festivaluri din țară: Electric Castle, InTransylvania, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Colors of Cluj și multe altele.

După lansarea primului material discografic intitulat "Fuga Lolelor" (2017), trupa a luat o nouă direcție, reinventându-se printr-o nouă formulă și aducând pe piața muzicală alternativă din România un sound inovativ.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023. Ref #152013

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.