Urmărește-ne în Social Media

jazz, pop

Dominic Miller

Poster eveniment Dominic Miller

UPDATE: În urma intrării în vigoare a unei măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, concertul Dominic Miller din Form Space a fost anulat. Contravaloarea biletelor achiziționate va fi restituită de site-ul de ticketing.

Chitaristul Dominic Miller, partener de scenă al lui Sting de aproape 30 de ani, va concerta la Cluj-Napoca în 17 martie 2020. Concertul, ce va avea loc în Form Space, face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistului, "Absinthe’".

Bilete concert Dominic Miller la Form Space

  • Presale - 50 lei

Aflat pentru a doua oară în Cluj, Dominic Miller vine însoțit de o trupă de excepție, din care fac parte Rhani Krija (percuție), Nicolas Fiszman (chitară bass), Jacob Karlzon (pian) și Santiago Arias (bandoneon).

Concertul Dominic Miller de la Cluj este un eveniment realizat de organizatorii festivalului Jazz in the Park, recent câștigător al premiului Best Small European Festival în cadrul European Festival Awards 2019.

Noul său album - "Absinthe" - este o nouă piesă importantă în discografia sa solo. Înregistrat în studioul "La Buissonne" din sudul Franței, "Absinthe" este rezultatul unui fascinant amestec de jazz, pop, folk și elemente de muzică clasică contemporană, latino și tango. O denumire adecvată pentru o astfel de simbioză nu există încă, dar cu siguranță va exista în curând.

Născut în Buenos Aires, Dominic a copilărit în Argentina, după care s-a mutat împreună cu familia sa în America de Nord. A studiat chitara la prestigiosul Berklee College din Boston și la London Guildhall School of Music. Este un muzician care s-a remarcat încă de la sfârșitul anilor '80, iar lista sa colaborări include nume celebre, precum Phil Collins, The Chieftains, Eddi Reader, Katie Melua, Bryan Adams, Paul Young, Nigel Kennedy, Peter Gabriel, Tina Turner și mulți alții.

Dominic Miller a participat la realizarea fiecărui album Sting încă din 1991, odată cu albumul "The Soul Cages", și a susținut peste o mie de concerte cu fostul cântăreț Police. De asemenea, este co-autorul unor piese recunoscute la nivel global, una dintre ele fiind chiar "Shape Of My Heart".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #130922

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.