Urmărește-ne în Social Media

jazz, pop

Dominic Miller

Poster eveniment Dominic Miller

Pe 16 martie, în cadrul Jazz Nouveau din Control Club, va concerta chitaristul de origine argentiniană, Dominic Miller, împreună cu Nicolas Fiszman-bas, Mike Lindup-clape, Santiago Arias-badoneon, Rhani Krija-percuții, Jacob Karlzon-clape.

Bilete concert Dominic Miller în Club Control

    • Acces General - 75 lei

Concertul este programat la ora 20:00. Accesul publicului se face de la ora 19:30.

Născut în Argentina în 1960, Miller și familia sa se mută în Statele Unite, în Racine, Wisconsin. La vârsta de 15 ani debutează pe o scenă de club, cântând cu un grup de soul. Pleacă la Londra să studieze la Guildhall School of Music, și apoi continuă la prestigiosul Berklee College of Music în Boston, SUA. Sebastião Tapajós, faimosul instrumentist brazilian este unul dintre chitariștii de la care Dominic Miller a luat lecții în acea perioadă.

Dacă în anii '80 a concertat intens alături de trupele King Swamp și World Party, din anii '90 numele său este strâns legat de Sting, celebrul artist britanic alături de care a înregistrat nu mai puțin de zece albume, din 1991 până în 2016. Dominic Miller a contribuit la compunerea unuia dintre cele mai cunoscute hit-uri ale lui Sting, "Shape of my heart".

Printre albumele sale solo, un loc aparte îl ocupă "Shapes", un omagiu adus marilor compozitori Bach, Beethoven sau Albinoni.

Instrumentist prolific, Dominic Miller poate fi auzit pe mai mult de 70 de discuri, în diverse formule, cel mai recent fiind "Absinthe", discpe care îl va promova în premieră în București.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #130844

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.