Urmărește-ne în Social Media

rap

DOC + Guests

Poster eveniment DOC + Guests

Sezonul de toamnă de la Expirat Halele Carol începe miercuri, 28 septembrie. DOC vine cu oamenii lui și se lasă cu mare show.

Bilete concert DOC + Guests la Expirat

  • Acces General - 70 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

DOC activează din 1997. Este membru fondator al primului label independent de hip hop din Romania, Facem Records. În 1999, formează CTC alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul. Din 2015, DJ Nasa se alătură trupei. CTC scoate un EP (2002) și un album, "Dificultăți Tehnice", în 2005. DOC continuă să editeze albume solo - "Scăpat De Sub Control" (2010), "Lucrare De Control" (2011), "DOC & Motzu In HD" (2015), "Eu" (2018). În 2017, apare proiectul RWMNCS, realizat alături de Dorian, un album exclusiv în limba engleză. Apare pe materialele colegilor săi de trupă, dar și pe ale multor altor artiști din România și nu numai.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2022. Ref #149997

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.