Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

Dl Goe

Poster eveniment Dl Goe

Dl Goe va susține un concert la Grădina Urbană pe 4 septembrie. Ești invitat să asculți live cele mai îndrăgite piese ale trupei și să te bucuri de o atmosferă electrizantă.

Bilete concert Dl Goe la Grădina Urbană

  • În fața scenei - 74,17 lei
  • Acces General - 52,98 lei

Info acces:

  • Toate biletele puse în vânzare au loc la masă
  • Distribuirea locurilor la masă se face în funcție de categoria de bilete achiziționate (Vip – loc în fața scenei/ acces general – de la scenă către ieșire)
  • Toți spectatorii plătesc bilet indiferent de vârstă (excepție 0 - 3 ani)
  • Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)
  • Prețul biletului nu include consumația la masă
  • Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4 persoane. În cazul în care ați achiziționat 2 bilete, iar concertul se anunță sold out, există posibilitatea să stați la masa și cu alți spectatori

Formația Dl Goe s-a lansat în primăvara lui 2017 cu EP-ul "Momente în Schițe". Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească. În 2018 a lansat albumul "Tineri, Sâmbătă, Duminică". Un album-concept despre generația actuală care se zbate între mentalitatea post comunistă și consumerismul secolului XXI.

În 2021, Dl Goe a lansat trei piese: "Ploile de Mai", "Fericit" și "Ioana", piesă ce ajunge pe locul 1 în topurile alternative. Anul 2022 a început cu o (re)interpretare a faimoasei piese "Dacă Pleci" alături de Nosfe și autorul piesei, Cătălin Crișan.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 august 2022. Ref #149173

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.