Urmărește-ne în Social Media

pop

Discotecă feat. MIRABELA DAUER

 • Data
  vineri, 6 martie 2015
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Colectiv,
  București
 • Acces
  Taxă la intrare
Poster eveniment Discotecă feat. MIRABELA DAUER

Una dintre vocile speciale ale RomPop-ului, MIRABELA DAUER ajunge în premieră absolută la Discotecă pe 6 martie, în Colectiv. Debutînd la mijlocul anilor '60 ca vocalistă a legendarei trupe Roșu și Negru, trecută apoi prin Grupul vocal Aurora, Mirabela devine, începînd cu anii '70, o prezență importantă pentru televiziune și pentru circuitul festivalier RomPop. Acompaniată de band-uri precum Sincron, Mondial, Savoy, Progresiv TM, Post Scriptum și Romanticii, face parte din Sfînta Treime a RomPop-ului, alături de Corina Chiriac și Angela Similea. Împreună cu colectivul Discotecă, Mirabela Dauer își va revizita, printr-un recital extraordinar, repertoriul din perioada de glorie a muzicii ușoare. În afara concertului, noaptea albastră a Discotecii va fi luminată de un All Night RomPop DJ Set livrat de discolectiv, cu muzici de pe viniluri apărute la Electrecord în perioada anilor '60-'80.

Discotecă este un colectiv de arheologie muzicală al cărui scop este acela de a aduce la suprafață artefacte ale muzicii pop produse în România, cu focus pe intervalul anilor '60-'90. Discotecă reconectează cluburile de astăzi cu o istorie muzicală fascinantă, mai puțin cunoscută, și recompune contextele în care RomPop-ul a interacționat cu publicul lui, prin recitalul starurilor locale ale deceniilor trecute și prin proiecte de reeditare a muzicii aflate în arhiva Electrecord. Pînă astăzi, prin nopțile Discotecii au trecut performeri precum Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Marina Voica, Class, DJ Boroș, Sorin Lupașcu, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Adrian Enescu și Stela Enache.

LINE-UP

 • Discotecă feat. MIRABELA DAUER
 • ALL NIGHT ROMPOP DJ SET

BILETE: 25 de lei, disponibile doar la intrare

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 februarie 2015. Ref #76343

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.